top of page
8. ÁRVERÉS
8. ÁRVERÉS

nov. 24., P

|

Hereditas Antikvárium

8. ÁRVERÉS

A 470 tételt felvonultató őszi aukciónkat a Hereditas Antikváriumban rendezzük, ezért a személyes részvétel regisztrációhoz kötött.

A regisztráció le van zárva
Egyéb rendezvények

Idő és helyszín

2023. nov. 24. 17:00

Hereditas Antikvárium, Budapest, Vitkovics Mihály u. 12, 1052 Magyarország

Árverésünkről

TÉTELEINK

Az árverésünkön kalapács alá kerülő 470 tétel között a szépirodalmi művek mellett történelmi, családtörténeti, orvostörténeti, jogi ritkaságok, utazással,  és vadászattal kapcsolatos munkák, oklevelek, metszetek, valamint kéziratok szerepelnek.

A boltunk épületében (1052 Budapest, Vitkovics Mihály utca 12.) megrendezésre kerülő aukción vásárlóinknak lehetőségük nyílik a személyes részvételre, de a helyiség befogadóképességének korlátozottsága miatt ez regisztrációhoz kötött.

Kérjük jelezze részvételi szándékát!

A tételeket személyesen is megtekinthetik antikváriumunkban (1052 Budapest, Vitkovics Mihály utca 12.) 2023. november 20. és 23. között, hétköznaponként 11:00−17:00 óráig.

Várjuk vételi megbízásaikat, illetve telefonos licitálásra való jelentkezésüket, emellett a www.axioart.com felületén keresztül - előzetes regisztrációt követően - online is bekapcsolódhatnak az árverésbe, amelyet YouTube-csatornánkon és itt a Facebookon élőben közvetítünk.

Esemény megosztása

bottom of page